Text Box: donderdag 13 oktober 2005
Hier weer een stukje van paps het is alweer een tijdje geleden dat paps weer een stukje schreef, door omstandigheden en drukte. Je bent nu al zo een 5 maanden jong we zijn al diverse keren bij het consultatiebureau geweest  waar je gewogen en onderzocht wordt ook heb je al een prikje gehad die voorkomt dat je ziek wordt, Dit prikje is een DKTP prik en is noodzakelijk zodat je kleine lijfje antistoffen gaat aanmaken zodat je niet zo bevattelijk ben voor die ziektes. Gelukkig ben je er niet ziek van geworden wat nog wel eens wil gebeuren als je zo een prikje krijgt. 
 
Text Box: maandag 30 mei 2005
He ukkie
Hier weer een stukje van paps, het ziet er naar uit dat je gaat komen, mams heeft voorweeŽn Zijn weliswaar niet zo krachtig maar beketend wel dat mams lichaam zich aan het voorbereiden is. Dacht dat ik, als het zo ver zou zijn redelijk nerveus zou zijn maar daar is niets van te merken, ben verschrikkelijk neuveus, is maar goed dat ik dit verhaal een paar keer ben doorgelopen want ik heb al behoorlijk wat moeten verbeteren, qua tikfouten. Misschien komt dat ook wel omdat ik gister op mijn bril bent gaan staan en ik nu als een blinde vink naar het scherm staar, en wanhopig tracht een verhaaltje voor jou in elkaar te zetten. Heb nu een week vakantie opgenomen ook omdat oma de Jong er is en ik mijn hoofd toch niet bij mijn werk kan houden... Wij (lees de familie en uiteraard mams en ik) kijken uit naar je kleintje.
We are ready, when you are!!!
 
Text Box: donderdag 26 mei 2005
He ukkie
Hier weer een stukje van pappie, gister bij de verloskundige geweest alles was goed ware het niet dat je niet ingedaald was dus we gaan er vanuit dat het ook niets zo zal zijn, maar het kan altijd nog, zalfs net voor de bevalling, mams was een kilo afgevallen maar dat had volgens de verloskundige te maken met de vochthuishouding van mams haar lichaam, dat kan nogal schommelen. Vanmorgen maakte mams mij wakker en liet mij een stukje wac papier zien met daarom een slijmprop, we weten nu dat mams lichaam er klaar voor is en dat jij niet zolang op je zal laten wachten, kan echter nog wel twee weken aanlopen maar kan ook ettelijke dagen zelfs ettelijke uren betekenen, dus heel erg spannend allemaal. Feit is dat we klaar zijn voor je. Hou van je (voor ons nu nog grote onbekende, maar snel zullen we het weten)
 
                                                             

 

 

 

 

 

 

Text Box: 23 januari 2005 
Hoi kleintje 
Hier weer een berichtje van paps, zijn nu alweer een 8 tal dagen verder, je beweegt steeds meer, voel je regelmatig schoppen. ik geniet intens van je bewegingen, leg mijn hand regelmatig op de buik van mams. Alsof de duivel ermee speelt als ik dat doe stop je gauw met schoppen/bewegen net alsof je verstoppertje speelt, gelukkig kan je niet ver weg zijn. wordt tijd dat de zomer gaat beginnen, dat houdt in dat het, lekker warm wordt en nog mooier is dat jij er dan bent, helemaal compleet. Blakend van gezondheid, kinderkamer gaat de goede kant op, nog wat kleine dingetjes en alles is klaar.
 

 

 

Text Box: donderdag 23 september 2005
Onze kleine
Kan me als de dag van gister nog herrineren, nu ik erover na denk het was gisteren, dat wij de zwangerschapstest deden, we konden onze nieuwnierigheid niet bedwingen en we wilden  te vroeg op de predictor kijken. Die minuut heeft  nog nooit zolang geduurd, uiteindelijk was de minuut om. We mochten kijken, we zagen twee streepjes, we waren zwanger. We waren de koning te rijk, we keken elkaar eerst minutenlang aan, vol ongeloof en verbazing., daarna was het blijdschap en nog steeds ongeloof. Mamma was pas een maand, met de pil gestopt dus zeker gepland maar toch totaal onverwacht, dat het zo snel zou gaan. Ik bedoel, ik ben ambtenaar, het is niet voor niets dat ze het sperma van een ambtenaar, kruipolie noemen.
 

 

                                                                                                                                                                                  

Text Box: Woensdag 17 november 2004
Onze kleine
Hier weer een stukje van pappa. We zijn nu langer dan drie maanden zwanger, we hebben het redelijk geheim kunnen houden, we moesten onze blijdschap kwijt, dus hebben we in Tante carla een slachtoffer gevonden en we hebben haar verteld over dat we zwanger zijn van jou, kleine! Verder hebben we onze enthousiasme redelijk kunnen temperen. Oma Overdijk hebben we op haar verjaardag een lijstje geven met de echo van jou erin, een klein mensje in aanmaak, zo klein maar al zo compleet en heel. Je andere opa en oma hebben we het op ook de verjaardag van je andere oma vertelt, dat was ook min of meer ons cadeau aan oma, maar ook aan opa, aangezien jij hun eerste kleinkind bent. Een vrucht ontsproten uit de liefde die mamma en pappa voor elkaar voelen. Aangezien mamma ook wat bloedingen kreeg tijden de eerste drie maanden, durfden we ook niet echt te genieten, maar gelukkig waren dat innestelingsbloedingen. Je pappa is ondertussen een expert op het gebied van de zwangerschap geworden als mamma iets voelde wat niet vertrouwd werd was een gang naar de computer al snel gemaakt en ging pappa als amateur gynaecoloog zoeken wat het mogelijk zou kunnen zijn.
 
Met dank aan sites als 9maanden.nl en nog meer van die sites konden we ons redelijk geruststellen. 
 

 

 

 

                                                                                                                                                                                                 

 

Text Box: 8 februari 2005

Is die weer, hoi kleine, ik geniet volop van het feit dat ik medezwanger ben, ben nu met je eigen site bezig, wordt heel mooi, tenminste dat vind ik zit nu al een hoop tijd in, voor jou wil ik het beste,dat resulteert in het feit dat ik niet gauw tevreden bent. Dus zal nog heeeeel lang duren voordat hij uiteindelijk op internet gezet kan worden. Heb ondertussen een eigen domein vor jouw site aangevraagd, klinkt sjiek, maar houdt niet meer in dan jouw eigen plekje op internet. Hoop wel dat je het op prijs zult stellen en als je groot genoeg bent, het zelf bij kunt houden, ik help je daar graag bij.

 

 

 

 

Text Box: 15 januari 2005
Hoi kleintje
Hier weer wat van mij, gaat nu hard we zijn nu over de helft, we kijken uit naar je komst.
Ik zit al van alles te verzinnen, over wat we met jou gaan ondernemen. Weet wel dat het een waanzinnig mooie toekomst gaat worden, voor jou en voor ons, een ding is zeker aan ons zal het niet liggen. Ik zag best op tegen het begin van de zwangerschap, niet omdat je niet gewenst bent, integendeel. Maar omdat het nog zo ver weg is, want dat zul jij dadelijk ook ervaren, als je ergens naar uitkijkt duurt het ellenlang voordat het eindelijk zo ver is. Maar goed ik weet ook dat wat er in zit, dat moet er ook uit, dat scheelt een hoop. Blijf maar lekker zitten, totdat je helemaal af bent en klaar bent om de sprong te wagen.

 

 

 

Text Box: 21 januari 2005

Lieve kleine

Je bent nu ongeveer 20 weken. Paps, mams en Oma Overdijk zijn eergisteren naar het Erasmus ziekenhuis geweest, we moesten daar heen om een  uitgebreide echo van jou te laten maken, verder werd er gekeken of je helemaal compleet was en of alles in verhouding stond, een zogenaamde constructieve echo. We hebben daar ook gevraagd of zij konden zien, van wat voor geslacht je zou zijn. De gynaecoloog kon het niet met zekerheid zeggen, maar de kans was groot dat je een meisje zou zijn. We wilden het weten, omdat we dan wat gerichter zouden in kunnen kopen, nee hoor kleintje, het klinkt als een cliche, Maar dat neem niet weg dat het niet waar is. Jongen/meisje, maakt ons niets uit belangrijkste voor ons was, dat je helemaal compleet bleek te zijn. Ik moet zeggen ons bezoekje daar is een duur grapje geworden, kreeg daar een bekeuring omdat je slimme paps hem op een plek heeft gezet waarvoor een parkeerverbod gold, een dure herinnering.
 

 

                                                                                                                                                                                 

 

 

Text Box: vrijdag 15 april 2005
Onze kleine
Een stukje schrijven voor in jouw online fotoboek, ga er maar aan staan, dat is zo gemakkelijk nog niet, maar gaat me redelijk af. Je bent nu nog niet geboren, je bent nu al 33 weken onderweg, voor je mamma wegen de laaste loodjes het zwaarst. Ik, als je vader zijnde bent solidair met je moeder, als je moeder last heeft van pijntjes voel ik ze ook, is mams misselijk dan ben ik dat ook, bij wijze van spreken uiteraard. Je mams heeft het niet makkelijk gehad, misselijkheid, overgeven, maagzuur de ďgewoneĒ standaarddingen, nu ik kan je zeggen, kleintje,  ze heeft zich er goed door heen geslagen en ik ben er van overtuigd dat zij ook de laatste weken zal dragen als de sterke vrouw die ze is. Wat ik echter wel vervelend vindt is het volgende terugkomend op het medezwanger zijn, mams is bij de controles die plaats vinden bij de vroervrouw tot nu toe nog maar 2 kilo aangekomen. Ik in tegenstelling daarvan ben de kilo.s aangekomen die normaal alleen plaastvinden als je echt zwanger bent, komt erop neer dat ik de extra kilo.s draag, dus eigenlijk ben ik meer zwanger. Wat heb ik het toch, zwaar. Ik ben absoluut geen klaagvader, ondersteun mamma zo goed mogelijk, kan niet meer doen, kan er alleen maar zijn voor mamma, als ze mij echt nodig heb. 
 
Text Box: 13 maart 2005
Onze kleine
Je site is online, weliswaar nog verstopt, omdat de mensen hem pas mogen zien op het moment dat jij er bent, hoop dat ze het mooi vinden.
Er moet nog wel wat aan gebeuren ben zelf niet gauw tevreden en er blijven maar foto's bijkomen en stukjes verhaaltjes. Maar zo blijven we bezig, vindt het niet erg, geniet er zelfs van.
Mams heeft ook haar aandeel in het opbouwen van je site, zelfs mams genoot ervan, denk ik.
We kijken uit naar je verblijf bij ons is echt niet te geloven dat je zo naar iets kunt verlangen, ook al weet je dat de komst van jou onze hele wereld op zijn kop zet. Maar dat wisten we al en het heeft ons er niet van weerhouden, voor jou te gaan.
 

 

 

 

                                                                                                                                                         

 

Text Box: 13 februari 2005
He kleine
Weer de nodige dingen gedaan m.b.t. je site, gaat nu eindelijk schot in zitten, langzaam aan ben ik tevree, maar ben er nog niet. Wordt er wel steeds gedrevener in. De foto's m.b.t. de site van familie, oude doos foto's en nog veel meer staan er al op. Net zoals het met de site voorspoedig gaat, gaat het met de bezoekjes bij de verloskundige ook prima, mams heeft een perfecte bloedruk, urine en ijzergehalte is ook constant. We hebben nu al diverse verloskundigen gehad die ons daar geholpen hebben, is wel handig omdat je dan iedereen die daar werkt wel een keer gezien hebt. Als je moet bevallen, is het al een onzekere tijd, als je daar dan ook nog een verloskundige bij krijgt die je nog nooit gezien hebt, wordt het er niet makkelijker op. Gelukkig ziet je mams niet op tegen de bevalling, zegt ze. Maar ik weet beter en dat is ook niet vreemd een kindje krijgen is op zich een waanzinnige ervaring, maar hoe graag ik ook zou willen, NOT, ik kan je niet baren. Wat ik wel kan doen en gaat doen is mams bijstaan en met haar mee persen. Je beide oma's zullen bij de bevalling zijn, maar mijn mams wil niet echt bij de bevalling zijn, ze zal wel in de wachtkamer plaatsnemen.

                                                                                                                                    

                                                                                                                                                        

 

 

 

                                                                                                                                                                                  

 

Text Box: zondag 24 april 2005

Lieve kleine

De intakedame is van de week bij ons geweest, hebben met haar kennis gemaakt, was een aardige spontane vrouw. Wilde wat weten m.b.t. onze wensen, ook wat dingen doorgenomen, zoals hoe en wat de bedoeling is met de voeding, borst of flesvoeding. De geboortekaartjes zijn al uitgezocht, hebben middels internet een bestelling gedaan. We hebben de proefdruk inclusief de tekst al in ontvangst mogen nemen, is echt een mooi kaartje geworden. Mams en paps kijken uit naar je komst, nu gaan we om de week naar de verloskundige, het einde is in zicht. Over ongeveer 5 weekjes ben je al helemaal klaar om geboren te worden, We kijken uit naar je, kleine.
 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                       

 

 

 

 

 

Text Box: 28 februari 2005
Onze kleine
Is ik weer, site is klaar, nu online krijgen nog. ;-) dat is nog niet zo simpel heb ik gemerkt, schrijf nu constant met een heldesk om de site online te krijgen. Maar ik ben een volhouder, geef niet op. Hoop dat mams en ik in staat zijn je te geven wat we je willen en kunnen geven. Of we het goed doen dat zie je nooit gelijk, dat blijkt pas als jij 18 wordt en het nog steeds leuk vindt mij in de maling te nemen. Wil je wel een goede solide basis mee geven, goede normen en waarden en een gedegen opleiding, want uiteindelijk hoop ik je de handvaten te geven,  waarmee jij je toekomst veilig kan stellen....

                                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text Box: zaterdag 30 april 2005
He droppie
Is alweer een tijd gelee, kleine, dat ik hier iets neergekalkt heb, niet omdat ik geen zin had of je was vergeten,integendeel, ik ben heel erg met je bezig geweest. Het gaat nu heel erg hard, als ik terugkijk op de periode is het heel erg hard gegaan, nu nog maar een week of vier. Heb het ervaren als een leerproces, leren geduld te hebben, is niet egt mijn sterkste kant. Maar ik ben ervan overtuigd dat wat wij er voor terug krijgen, het absoluut de moeite waard is om op te wachten. Neemt niet weg dat ik blij ben dat we het einde van de zwangerschap aan het naderen zijn, jouw verlossing. Gisteren bij de verloskundige geweest, kregen daar te horen dat je nog niet was ingedaald, terwijl dat al wel had moeten gebeuren. Weer een onzekerheid, je maakt het ons moeilijk lieverd. Volgende week maandag 9 mei moeten we naar het ziekenhuis voor een echo om te kijken of er misschien iets anders aan de hand is.

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

 

Text Box: maandag 9 mei 2005
Hallo kleine
Hier weer een stukje van paps, we zijn vandaag bij de gynaecoloog geweest i.v.m. het feit dat er een echo gemaakt moest worden, dit omdat je vorige week nog niet ingedaald was.De gynaecoloog heeft gekeken of je hoofdje niet extreem groot was, dit bleek niet het geval te zijn, de placenta lag ook niet voor de baarmoedermond. Dus geen reden voor paniek. Wel moet mams, zodra haar vliezen breken, gelijk plat gaan en moet paps naar het ziekenhuis en de verloskundige bellen en dan komen ze mams halen met een ambulance  Klinkt eng en zo ervaar ik dat ook. Maar dat gaat allemaal goed komen.We moeten volgende week dinsdag weer naar de verloskundige en dan hopen we dat je ingedaald bent, zodat we daar niet meer zo bang over hoeven te zijn. Gaat nu lekker opschieten, ik kijk uit naar je komst, hou nu al zoveel van je, kan alleen maar beter en meer worden, als je dadelijk, daadwerkelijk in mijn armen ligt.
 

 

Text Box: dinsdag 17 mei 2005
He kleine
Is ik weer, we zijn vandaag wederom bij de verloskundige geweest, alles hebben ze weer nagekeken, zoals altijd was alles weer goed, bloedruk,urine en gewicht. Wel was mams in twee weken tijd twee kilo aangekomen en haar buik 3 cm gegroeid van jou. Ziet er naar uit dat je een flinke jongen/meisje gaat worden. Heb je toch iets van mij weg  De laatste loodjes, mams doet alles nog zelf, probeer haar er wel zo goed mogelijk bij te helpen, als ze het toelaat. Je was volgens de verloskundige al iets aan het indalen, gelukkig maar maakt de angst toch alweer iets minder. We zijn er helemaal klaar voor, net zoals jij dat al bent. Alles zit er al aan, tien vingertjes, tien teentjes, handjes, armpjes, beentjes, zo klein en al zo compleet.
 

                                                                                                                                                                                  

                                                                                                                                                                                 

 

 

 

                                                                                                                                                                                 

 

 

                                                                                                                                                                                

 

 

 

 

Text Box: woensdag 18 mei 2005
He kleine
Alles is helemaal klaar paps en mams hebben gisteren de lamellen opgehangen in je kamertje. Ziet er allemaal goed uit, nog gauw wat reservespullen gekocht zoals extra dekentje, lakentjes, pakjes, rompertjes enz, bij beide omaís een campingbedje bezorgd, zodat je daar ook lekker kunt slapen., De opa em omaís instructies gegeven, nee hoor grapje. Alles staat klaar om jou te verwelkomen. Nu alleen, jij nog kleine, we weten nog steeds niet wat het wordt. Maakt ook niets uit. We zijn al volop aan het aftellen, officieŽl ben je al klaar om de sprong te wagen. Wees niet bang kleine er gaat heel veel op je afkomen, maar je paps en mams zullen er altijd voor je zijn. Om je te troosten, met je te knuffelen of met je te praten. Als je ouder wordt, paps en mams zullen altijd een baken voor je zijn. Jouw huis zal altijd een veilige haven voor je blijven, wij zullen er altijd voor je zijn
 

 

 

 

                                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

Text Box: vrijdag 3 juni 2005
He lieverd
Gisteren i.o.m de kraamhulp en de verloskundige overgestapt naar de flesvoeding, dit omdat het niet gaat zoals wij het willen. Als we je aanleggen is de zuigbehoefte er wel, maar dat doe je drie keer, dan slaat de frustratie toe in je kleine lijfje en wil je niet meer en zet je het op een brullen, vervelend voor jou en vervelend voor ons, dit omdat we bang zijn dat je niet binnenkrijgt wat je nodig hebt zoals vocht en eten uiteraard en het doet niet echt goed aan het vertrouwen dat je als beginnende ouder ook op moet bouwen. Wat ook mee speelde is het feit dat mams wilde afkolven en er kwam niets uit. We hebben het geprobeerd en de beslissing weloverwogen genomen dus geen ruimte voor spijt later. Maar je bent niet het  eerste kindje dat groot is geworden met de fles, dus ook daar geen ruimte voor  twijfel. Kan er egt uren van genieten als ik zie hoe je ligt te slapen, wat je doet en hoe je beweegt als je wakker bent. Heerlijk, zie, als ik goed kijk zelfs af en toe een lichte glimlach, is misschien wel de wens van de gedachte van mij, beetje onzeker nog en zoek ik in die glimlach een bevestiging van het feit dat we het goed doen en dat jij tevree bent, want daar draait het om...
 
 
Text Box: woensdag 1 juni 2005
he kleine
Eindelijk, daar ben je dan, lang gewacht.stil gezwegen, wel verwacht en ook gekregen. Alles ging perfect, bevalling ging heel snel, gister om half acht naar het zuiderziekenhuis en die zelfde avond lag je in de armen van mams, oma en paps. Ik schrok wel, toen bleek dat de hartslag van jou veel lager was dan mocht, maar dat had te maken met een perswee die je moest opvangen, de weeŽn daarna gingen een stuk beter en was je hartslag weer snel normaal. Vanmorgen mocht paps, jou en mams ophalen uit het ziekenhuis, vol trots uiter-aard, maar dat spreekt voor zich. Kom ik daar aan, kreeg ik te horen dat je nog niet weg mocht i.v.m het feit dat jij jezelf niet goed op temperatuur kon houden. Je lag onder een soort van straalkacheltje om je warm te houden, de verpleegkundige zou om half twaalf weer langs komen om je te tempen, dat bleek goed te zijn. Nu werd er een tijdstip van half twee geprikt om te zien hoe het, dan met je temp ging zonder het kacheltje. Dat ging hartstikke goed, we kregen direct te horen dat we je aan mochten kleden en dat wij je mee mochten nemen naar huis. Wij waren megatrots dat wij je mochten meenemen en ik moet zeggen Demi, ik ging steeds meer groeien van trots, omdat mensen zeiden, wat een mooi kindje. Hou van je Demi!
 vrijdag 
 
Text Box: dinsdag 31 mei 2005
Hoi kleintje
Is moeilijk te geloven dat je voor ons nu nog geen naam heb, simpel en alleen omdat we nog niet weten of je een jongen of meisje bent, maar snel komt er een eind aan die onwetendheid en mogen we je defintief een plekje in ons midden geven. De weeŽn zijn al begonnen, weliswaar de oefenweeŽn maar we weten wel dat jij niet lang op je laat wachten en dat we binnenkort een gezinnetje zijn, bestaande uit drie mensen. Rond half zeven namen de weeŽn toe zowel in intensiteit als in regelmaat. Daarop hebben we de tijd bijgehouden en de lengte van de wee, die kwam zeer regelmatig en daarom hebben we de verloskundige gebeld, die kwam langs en constateerde dat mams al drie cm ontsluiting had  en dat zij het beter vondt ons naar het ziekenhuis te laten gaan omdat je nog steeds niet was ingedaald, dat bleek achteraf gezien een juiste inschatting te zijn want dezelfde avond rond 23:40 mochten we jou vasthouden.
 
 
 
                                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                

 

 

 

 

Text Box: dinsdag 6 december 2005
Zijn een paar dagen geleden, bij sinterklaas op visite geweest, sinterklaas kwam op het werk van mams. je vondt het erg leuk, ondanks dat je er weinig van had meegekregen. Je ging van  hot naar her, iedere collega van mams wilde even met je kroelen, totdat je bij de chef van mams kwam, blijkbaar schrok je daar zo erg van dat je het op een huilen zette, je kwam pas tot bedaren toen je weer veilig bij mij zat, zo zal het ook gaan als je groter wordt, als de wereld weer eens niet zo lief voor je is geweest zullen wij, je paps en mams er altijd zijn om je op te vangen, je te troosten en indien nodig met je mee huilen of lachen.De avond werd afgesloten met een cadeautje van sinterklaas, een mooi puzzelplankje met allerlei figuurtjes erop.
 
 
Text Box: donderdag 17 november 2005
het gaat allemaal erg hard voordat je het weet ben je een jaar, maar zoals elke dag dat je ouder wordt, ben je je steeeds meer bewust van je omgeveing en ontdekken wij steeds meer leuke dingen in jou en je ontwikkeling. Het eten gaat erg goed je weet er net zo goed weg mee als paps,  Verder ben je nu al verslaafd aan TV maar dat proberen we toch zoveel mogelijk in te perken zoals geen tv onder het eten, dat leidt je teveel af. Vooral cartoonnetworks vindt je egt een feest, net zoals mams trouwens.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text Box: vrijdag 23 december 2005
Op de vooravond van jouw eerste kerst, schitterend vindt je het al die lampjes en al die mooie gekleurde kerstballen, je kijkt je oogjes uit. Ook kijk je je oogjes uit naar het geflikker van de kerstlampjes, verbaast en verwonderd. Verder hebben we fotoís van jou verstuurd naar familie en vrienden, met een kerstmuts op. met daarop de beste en mooiste wensen en een gelukkig 2006. Onze eerste kerst met jou, jij bent het beste, dat ons dit jaar is overkomen, we zullen je eeuwig dankbaar zijn voor het leven, wat al zo mooi was toen paps en mams samen waren, maar nu ons gezin min of meer compleet is en het eens zo mooi is geworden door jouw komst.
 
 

 

 

 

Text Box: zondag 5 februari
Hier weer een stukje, van mij, ik word er al aardig bedreven in, afgezien van de vele typfoutjes die ik maak, door de, te kleine toetsen of door de, te dikke vingers van paps. Ik gok op het laatste. Het is nu zondag echt een heerlijke luilakkendag, dat houdt in, nog meer aandacht voor jou, het gezinnetje compleet en  met elkaar bezig. Beginnend met een ontbijtje, waarbij jij weer prinsesheerlijk op je eigen stoeltje zit als een koningin vol trots, die uitkijkt over haar koninkrijk, jouw koninkrijk nog niet veel groter dan de huiskamer, je box, je slaapkamertje en het ledikantje waar je in slaapt. Als ik dan naar je kijk, zie hoe goed jij je redt, dan kan ik het niet helpen, dan moet ik af en toe even slikken, doordat ik me realiseer dat je al zover bent, zo alles vanzelf lijkt te gaan. Toch ook vol trots, heel veel trots, dat je het zo goed doet. Want trots is paps op je, trots is paps ook op mams omdat zij het zo goed doet, met de komst van je mams in mijn leven heb ik voor het eerst echt grip gekregen op mijn eigen leven en de rust gevonden die ik nodig had.
 
 
Text Box: vrijdag 20 januari
Nu is ook je tweede tandje doorgekomen, natuurlijk wilde paps dat zelf ook ondervinden eigenwijs als hij is en je beet zo hard dat ik ondervond dat je tandjes vlijmscherp waren. 
 
Text Box: vrijdag 13 januari
Je eerste tandje is door gekomen, mams was degene die het zag en voelde
 
 
Text Box: woensdag11 januari
Alweer wat ouder en wijzer het gaat erg hard zo, voordat we er erg in hebben moeten we al die jongens voor de deur wegjagen ik moet zeggen daar zie ik erg tegenop,  laten we eerlijk zijn, niemand is goed genoeg voor een van je dierbaarste bezitten. Ik weet dat we je eens moeten laten gaan, dat gaan we ook zeker doen, maar dat neemt niet weg dat we van elk moment willen en gaan genieten van jou en je capriolen, zoals we dat tot dusver gedaan hebben. 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Text Box: donderdag 9 maart 2006
He kleine
Weer een stukje van mij, doet me goed om te zien dat alles goed gaat met je. Het lijkt steeds makkelijker te wordn jou op te voeden ook al weet ik dat het moeilijkste gedeelte nog moet komen, als je gaat puberen bijvoorbeeld, maar dat zien we dan wel. Nu doe je het heel goed je gaat steeds vaker staan, je eet eigenlijk van alles zonder dat je moeilijk doet je kan jezelf goed bezig houden in de box. Wel ben je de laatste paar dagen rond elf uur wakker en huil je, vraag me niet waarom, alles wordt nagelopen qua luier en of je het misschien niet te koud hebt maar dan met de nodige aandacht ga je wel weer slapen. Dikke kus en knuffel van paps.
 
Text Box: dinsdag 28 februari
Hier is paps weer, je wordt steeds groter, je eet als kool en dat moet ook, ook slaap je nog redelijk veel. Als je dan wakker bent en je krijg geen aandacht dan laat je dat gauw merken, als paps weg loopt om de was ofzo op te hangen dan brul je het uit en dan komt paps je geruststellen, dat vind ik niet erg, integendeel paps vindt kroelen en knuffelen met jou heel fijn. Als ik je dan op mijn arm hebt en je kijkt naar mij met die mooie blauwe oogjes van je, ben ik nog verliefder op je dan ik al was. Vraag me toch telkens weer af hoe het kan, dat zo een klein wondertje al zo compleet al zover qua ontwikkeling is. Dan kan ik maar een ding concluderen en dat is dat de natuur erg hard kan zijn maar ook erg mooi in elkaar zit, jij bent daar het levende bewijs van.
Ik hou van je Demi
 

 

 

 

 

 

 

Text Box: maandag 20 februari
Elke keer weer laat je ons versteld staan van hoe hard het gaat zo lig je nog hulpeloos in je bedje en als paps en mams even niet kijken, qua gevoel dan,  probeer je alweer te kruipen hetgeen je steeds beter afgaat. Je probeert ook al een tijdje te gaan staan, weliswaar in de box, als paps dan ziet hoe je de spijltjes van de box vastpakt en probeert te gaan staan, wat nog niet echt wil lukken, aangezien je vaak op je knietjes zit en dan kijkt vol trots, alsof je de wereld al heb veroverd, omdat je al zo ver bent gekomen en zo zien paps en mams het ook, ons oogappeltje komt een stukje dichter bij het op eigen beentjes staan, in dit geval letterlijk. Een stapje dichter bij het zelfstandige leven, later veel later.